Anneler Günü İçin Hediye Önerileri

Anneler Günü İçin Hediye Önerileri

Drop by Organics ailesi olarak, her annenin özellikle Anneler Gününde ve de yılın tüm diğer günlerinde ‘özel’ hissetmesini istiyoruz. Bizlere bakan, büyüten, mutluluğumuz için elinden geleni yapmaya çalışan tüm annelere harika hediye önerilerimiz var.

Bu özel anneye ne alacağınıza karar vermeden önce, ihtiyaç ve karakterine yönelik bir araştırma yapabilirsiniz. Yeni doğum yapmış bir anne mi? Yoksa full time çalışan bir anne mi; veya 50 yaş üzeri olgun cilde sahip bir anne mi…

Yeni Anne için önerilerimiz: Yeni doğum yapmış bir annenin en büyük ihtiyacı tabii ki ‘uyku’! Her ne kadar kesintisiz gecelik bir uyku hediye edemezseniz de; uykusuzluğun yarattığı bazı sorunlardan onu kurtarabilirsiniz. 

+Hack the Time Göz Kremi: Neden mi? Çünkü uykusuzluk ilk belirtilerini göz çevresindeki şişlikler ve karaltılarla kendini gösterir. İçerisinde aktif olarak bulunan chia yağı, nem sağlayan Hyaluronic asit ve antioksidan zengini matcha tozu sayesinde göz altı torbaları ve koyu halkaların giderilmesine yardımcı olan bu krem sayesinde yeni annenin kendini daha iyi hissetmesine yardımcı olabilirsiniz.

+Gold Forest: 3ü bir arada güzellik balmı bir diğer kurtarıcıları olacaktır. Yeni anneler kendilerine bakmaya çok fazla vakit ayıramazlar; ancak bir tek ürünle temizlik ve nemlendirmeyi ciltlerinde sağlayabilecek bu ürün gerçek bir kurtarıcı olabilir onlar için.

Çalışan Anneler için önerilerimiz: Çalışan anneler cilt kuruluğu yaşayabilirler ofis ortamlarından dolayı. Cildin susuz ve nemsiz kalmasını giderecek ürünlerden yola çıkmalısınız.

+Rose Quartz Elixir: Evrensel sevgi ve güzellik taşı olarak bilinen Rose Quartz ile birlikte yaban mersini ekstraktı, elma özü, kolloidal gold ve saf gül suyu içeren tonik, cildin nemlenip sıkılaşmasına yardımcı olurken cildin doğal ışıltısını da kazandırır. Ayrıca gün içerisinde, ofis ortamında da ferahlamak için bol bol sıkılabilir.

+Rose Hyaluronic Serum: Bir diğer önerimiz ise cilde göz alıcı bir ışıltı katan, kırışıklıkları dolduran ve sıkılaştırmaya yardımcı serum. Anti aging etkili serum, aktif içeriklerinden gül yağı, B3 ve yaban mersin ekstraktı ile cildin kolajen üretimini desteklerken bir diğer içeriği hyaluronik asit ile ince mimik kırışıklarını doldurmayı hedefler.

+Bosphorus El ve Vücut Losyonu: Gerek ofiste olsun gerek evde çalışıyor olsun; çalışan bir annenin en büyük ihtiyaçlarından biri de ellerin bakımı. Tamamen doğal ve kırışıklık leke önleyici içeriğiyle, mavi spirulinalı ve brokoli yağlı Vitamin A deposu bu krem onların vazgeçilmezlerinden olacaktır.

50 yaş üzeri anneler için önerilerimiz: Olgun ciltli anneler hem cildine hem de sağlığına bir parça daha özen göstermeli.

+Natural Deodorant: Öncelikle onların Alzheimer ile tamamen ilişkisi bulunan aluminyum içeren deodorantlardan uzak durmasını istiyoruz. Bu nedenle doğal deodorant birinci tercihiniz olmalı.

+The Marbleorkide  yüz ve boyun kremi: İçerisinde kolajen sentezini desteklemeye yardımcı yağlar, orkide çiçeği, at kestanesi, yeşil çay, vanilya, astaksantin ve ipek gibi doğal ekstraklar bulunan krem, yoğun antioksidan içeriği ile yaşlanma karşıtı bakım sunar; cildinizde mermerimsi bir görüntü için cilt dokusunu pürüzsüzleştirme ye ve canlandırmaya yardımcı olur. Bu krem ile ihtiyacı olan yoğun su ve yağ ihtiyacını gidererek; cilt sarkmalarına karşı önlem de alabilirler.

+Perfection gece serumu: İçerisindeki 18 farklı bitkisel yağ ile vitamin kokteyli olan bu serum sayesinde gece ciltlerini yenileyip sabaha ışıltılı bir ciltle kalkmak onların en büyük hakkı.

Ve tabiii tüm bu önerilerimizin yanında bir sıcak kucaklama herşeye bedel olacaktır annelerimiz için.