Bikini Vücuduna Hazır Mıyız?

Bikini Vücuduna Hazır Mıyız?

Havalar ısındıkça, sahilleri doldurmaya başlıyoruz ve kalın, kat kat kıyafetlerden kurtulup tiril tiril yazlık kıyafetlerimiz ve bikini, mayolarımıza dönüyoruz. Peki.. Hazır mıyız?

İşte size keyifle yazı geçirmek adına birkaç tüyo:

1.Tavır:

Öncelikle içinde bulunduğunuz bedeni sevin. Kendinden emin bir tavrın ötesinde hiçbir şey daha göz alıcı olamaz. Bir instagram fenomeni gibi olmak zorunda olmadığınızı bilerek, kendinden emin bir duruş sergilediğinizde her şey daha güzel olacaktır.

2.Egzersiz:

Bedenimiz hareket etmek üzere dizayn edilmiş. Hareketlilik sağlıklı bir bedenin ötesinde cildimiz için de gereklidir. Belki bira yürüyüş, yüzme veya yoga ile tüm vücudunuzu çalıştırarak sıkı, diri bir bedene sahip olabilirsiniz.

3. Beslenme:

Burada size bir diyet listesi yazmayacağım ama atlanmaması gereken bir şeyden bahsedeceğim; yağlar. Evet iyi yağlar vücudumuz için gereklidir ve cildimizi daha diri, dolgun ve ışıltılı tutar. Bunun için diyetinize mutlaka coconut, avokado, fındık, fıstık gibi sağlıklı yağ içerenleri eklemeyi unutmayın.

4. Kuru Fırçalama:

Sabah, duş öncesi tüm bedeninize yapacağınız kuru fırçalama bedeninizin sirkülasyonunu dengeleyeceği gibi ciltteki istenmeyen selülit görünümünden kurtulmanızı da sağlayacaktır. Buna ek olarak haftada iki kere selülit veya batık problemini gidermek için peeling (green mask)de yapabilirsiniz. 

5. Nemlendirme:

Son olarak taze ve ışıltılı bir görünüm için nemlendirmeye geldik. Bedenimizin çokça güneş ışınına maruz kaldığı bu dönemlerde cilt yaşlanması ve kolajen azalması daha da hızlı olabiliyor. Bu nedenle cilt asla atlamamalı ve düzenli uygulamalıyız.

Bunun için size harika bir önerimiz var… BOSPHORUS içerisindeki Brokoli yağı ve mavi Spirulina sayesinde gerçek bir Vitamin A deposu ve cildimizde sağladığı doğal retinol görevi sayesinde cilt lekelerinden, nemlendirmeden, kırışıklık ve selülit gidermeye kadar yardımcı olabilecek harika bir seçenek!