Bu Sevgililer Günü’nde Cildine Biraz Sevgi Göster

Bu Sevgililer Günü’nde Cildine Biraz Sevgi Göster

Sevgililer gününe çok az kaldı… yani her baktığınız yerde peluş hayvancıklar, kalpli çikolatalar ve balonlar görebilirsiniz. Ama sevgililer günü sadece bunlardan ibaret değil tabi; bizce her gün sevgimizi göstermemiz gerekir ama bu özel gün için de biraz hazırlık ile ışıl ışıl parlamalıyız diye düşünüyoruz.

Sevgililer günü denince hemen akla romantik, mum ışığında bir yemek kutlaması geliyor tabii ve bu özel gecede kim ışıldamak istemez ki…

Pürüzsüz, ışıltılı bir cilt için sırasıyla yapacaklarımız:

1.Adım:

Rahatlatıcı, gözenekleri de açmayı sağlayacak ılık bir duş ardından, Rose mask’ımız ve Rose Elixir’imizi 1’er tatlı kaşığı kadar, ufak bir kasede karıştırarak maskemizi hazırlayabiliriz. Bir fondöten fırçası yardımıyla cildimize sürdüğümüz maskeyi on dk kadar bekletip iyice kuruduktan sonra, yine canlandırıcı etkisiyle gözenekleri temizleyecek ve sirkülasyon arttıracak şekilde organik müslin bezlerle silebilirsiniz.

Elixirin içerisindeki Pembe Kuvars ve Maskenin içerisindeki gül tozu ile zaten ilk adımdan ‘Sevgililer Günü’ Moduna girdiniz bile… Pembe kuvarsın evrensel sevgi taşı olarak sevgi alma-verme dengesini kurduğu ve kalp çakramızı dengelediği bilinmektedir.

2.Adım:

Sıra cildimizi ışıldatıp, cilde ‘lift’ etkisi yaratarak genç ve dolgun bir cilde sahip olmamızı sağlayacak Rose Hyaluronic serumu uygulamada. Sadece birkaç damla ile birlikte, hele bir de Pembe Kuvars yüz masajı aletiyle uyguladığınızda, ışıldamaya başlayabilirsiniz.

3. Adım:

Sıra geldi bir parça renk katmaya… aşırı makyajın güzelliğinizi gölgelemesine izin vermeden bir parça renk katabilirsiniz yüzünüze. Hafif tonlarda yapacağınız bir makyajla hazırlandığınız geceye Lip&Cheek (apple red) tonu çok yakışacaktır… Makyaj bazınızın üzerine bir parça yanakları renklendirmede, ve o özel gece için bir iki kat dudaklara sürdüğünüzde, yüzünüz hazır!

4. Adım: 

Sıra geldi vücudunuzu nemlendirmeye… Bu özel gecede kurumuş eller ile sevgilinizin elini tutmak istemezsiniz sanırım… öyleyse sizi kokusuyla baştan ayağa saracak bir Bosphorus deneyimine davet ediyoruz. İçerisindeki spirulina, mor menekşe ekstraktları ile cildi pürüzsüzleştiren bu losyonu, nemlendirmek için tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz.

5.Adım:

Son adım ise biraz rahatlamak ve güzel romantik bir gece için dinginleşmek. Bu aşamada taze bir yeşil çay veya rahatlatıcı bir gül çayı tavsiye ederiz. Hem gece yemek öncesi sindiriminizi dengelenmiş, hem de alkol alımına karşı biraz detoks yapmış olursunuz. Ve en en son yapacağımız şey ise… bunca hazırlık sonrası, kendinizden emin ve mutlu bir gülümseme takınmak olacaktır. 

İnsan önce kendini sevecek ki başkalarını da sevebilsin… Mutlu bir Şubat ayı olsun.