Cildinizi Soğuk ve Kardan Korumanın 4 Yolu

Cildinizi Soğuk ve Kardan Korumanın 4 Yolu

Kış mevsimi sıcak bitki çayınızı evin içinde yudumlarken çok keyifli geçebilir. Ancak dışarılarda geçireceğiniz zamanlarda soğuk rüzgar ve düşük hava basıncı eğer gereken ilgi ve özeni göstermezseniz cildinizde büyük tahribata yol açabilir.

Soğuk havalarda dışarıda geçireceğiniz zamanlarda cildinizi korumaya özen gösterin. Hatta bir yaz güneşi kadar etkili olmasa bile rüzgarla birleşen UV ışınlarından da korunmalısınız. Zira rüzgar ve ışınlar cilt yaşlandırmada büyük rol oynamaktadır.

Kartpostal güzelliğindeki bu mevsimi drop by Organics’in önerileri ile rahatlıkla atlatabilirsiniz.

Cilt Koruma

En önemlisi bu mevsimlerde korumaktır cildi. Bunun için yaz kış demeden SPFli bir ürün kullanmanızı öneririz. Mineral korumalı yani çinko oksit içeren bir koruyucu ile cildiniz güneşin etkilerden korunacaktır. Ama bu hazırlık biraz da geceden başlamalı. Gece kullanacağınız ‘Perfection Serum’ ile gece cilt yapılandırmanızı arttırabilir ve güne hazır başlayabilirsiniz.

Gündüz ise The Marble krem ile üzerine bir spf li ürün sürdünüz mü, kış o kadar da korkutucu olmayacaktır sizin için.

Cilt Hidrasyonu

Sıvı tüketimi cildin hidrasyonu için çok önemli olduğundan gün içerisinde nem seviyesini tutmak için bol bol sü ve doğal bitki çayları tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra Cilt üzerine gün içerisinde uygulayacağınız elixirler ve Rose Hyaluronic serum kendisinden 1000 kat fazla suyu hapsetme özelliği ile bilinen hyaluronik asit ile cildinizi dolgun ve nemli tutacaktır.

Göz Çevresini Nemlendirme

Göz çevresi bu soğuk dönemde en korunması gereken bölgelerden biridir çünkü cilt yapımızdaki en ince ve hassas bölgedir. Kışın sert havalar olması nedeniyle yüz yıkamanızda da bu bölgeye özen göstermeli  ve biraz daha yağ içeren ürünlere yönelmelisiniz. Bi-phase yıkama ürünü bu bölgenin temizliği ve beslenmesinde size yardımcı olacaktır. Bu bölgeyi Hack The Time ile koruyabilir ve anti aging sürecine katkı sağlayabilirsiniz.

Birazda Güzellik Uykusu

Evet doğru duydunuz. Kışın uyumadan yapacağınız özenli bakım ile sabaha ışıl ışıl ve taze bir ciltle girebilirsiniz. Haftada birkaç kere ‘Gold Forest’ maskemizi roller ile sürmeniz hem cildinizin soğuğa karşı olan direncini güçlendirecek hem de güzel bir sıkılaşma sağlayacaktır. Bizden söylemesi..