Kristaller ve Cilt Bakımı

Kristaller ve Cilt Bakımı

İster inanın ister inanmayın ama Kim Kardashian’dan Victoria Beckham’a, Madonna’dan jennifer Anniston’a dek bildiğimiz bir çok ünlü hayatına kristalleri katmış durumda. Peki neden?

Kristallerin Etkisi ?

Aslında biraz mistik gibi dursa da, kristallerin etkisinin sihir veya mucizelerle bir ilgisi yok!.. İşin özü; tamamen Vibrasyonların bilimi ile alakalı. Hatta ünlü bilim adamı Nicholas Tesla da kristallerin iyileştirici gücüne inanarak bazı araştırmalar yapmıştır.

Evrendeki her şeyin özel bir vibrasyonu bulunur; insanların, suyun, toprağın ve de Kristallerin! 

Kristaller, milyonlarca yıl oluşum süreçlerinde en eski minerallerden oluşarak atomik yapıları sayesinde evrenin enerjisini merkezlerinde taşırlar; yani Kristaller yeryüzünün DNA’sı niteliğindedir.

Cilt bakımında kristaller

Taşıdıkları yüksek enerjiler sayesinde cilt bakım ürünlerinde içerik olarak kullanılan kristaller, ciltten negatif enerjiyi atıp, detokslayıp, yoğun pozitif, iyileştirici ve güzelleştirici etkisini bedenimize aktarırlar.

Peki nasıl kullanacağız?

Cilt için özel vibrasyonel etkilerle hazırlanmış ürünleri (sprey, yağ, serum…gibi) kullanabileceğiniz gibi elinizdeki kristalleri, kullandığınız cilt bakım ürünlerinin üzerinde, yanında bulunarak da bir miktar aktarım sağlayabilirsiniz.

Veya…cilt bakımında kullanılan serumlarınızı kristal roller’lar ile yüzünüze masaj yaparak, vücudunuza kristallerin iyileştirici etkilerini sunabilirsiniz.