Önce Kendini Sev

Önce Kendini Sev

Evet, sevgililer günü kapıya dayandı. Ama unutmayalım sevene her gün sevgililer günü..Peluş oyuncaklar, kalp çikolatalar bir yana..bizce o özel gün tabii ki sevdiklerinizi bir ufak not veya jest ile hatırlayabilirsiniz ama önce işe kendimizi sevmekle başlayalım.

O gün kendin için bile olsa duru, taze ve ışıltılı bir ciltle, sağlıkla parlaman için birkaç fikir bizden.

Bir gece öncesinden cildinizi ölü derilerden arındırma işlemi yapabilirsin. Önerimiz: Rose Mask. O güne yakışır bir şekilde içindeki gül tozu ve narin ekstraktları ile cildini de ruhunu da bu özel güne hazırlayacaktır. Hatta cildin daha yumuşak ve ışıltılı olsun istiyorsan; maskeni hazırlarken içine bir miktar organik bal katmanı tavsiye ediyoruz.

  Maske sonrasında yine seni güne hazırlayacak, üniversal sevgi taşı olarak bilinen ‘pembe Kuvars’ taşıyla infuze edilmiş Rose Elixir kullanabilirsin ve böylece sevgi enerjisini yaymaya ve çekmeye hazırsın, hem de ışıltıyla.

  Sıra geldi işi en keyifli kısmına.. Pembe Kuvars roller’larımızla Rose Hyaluronic serum sürüp, hem cildini dolgun ve ışıl ışıl tutmakla kalmayacak hem de roller masajı ile cildini olduğu kadar ruhunu da bir SPA konforuyla besleyeceksin.