Stresi Yönetip Frekansınızı Yüksek Tutma Zamanı

Stresi Yönetip Frekansınızı Yüksek Tutma Zamanı

Şu bir gerçek ki… hayatımızda büyük değişiklikler oluyor… ve her değişiklik gibi bu da biraz sarsıcı ilk bakışta. Ama şu ilk şaşkınlığımızı atıp da dinginlikle karşıladığımızda olayları, bardağın dolu tarafını görebiliyoruz. Eve kapandığımız bu günlerde korku ve paniğe kapılmadan hem kendimize hem dünyaya şifa olabileceğimizi biliyor muyuz?

Evini ve Bedenini Detoksla

Sürekli olarak aynı ortamdayız ve evimizin enerjisi de bizi aşağı çekebildiği kadar yukarı da taşıyabilir.

Evde düzenlemek istediğin, karışık bulduğun yerleri düzene sokmak ve atman gerekenleri ayıklamak öncelikle evde enerji akışının dolaşmasına izin verecektir.

Yoğun olarak sosyal medyada maruz kaldığımız negatif mesajlar ve görüntüler ister istemez bizi etkileyebilir ve sürekli de aynı ortamda bulunarak bir kısırdöngüde kalabiliriz. Ortamdaki enerji akışını temizlemek adına adaçayı (veya palo santo) gibi otları bir çanak içerisinde yakarak tüttürmeniz ortamdaki negatif enerjiyi yok edecektir.

Yine ortamda enerji yükseltici kristaller, himalaya tuzu lambaları bulundurmak negatif enerjiyi arındıracaktır.

Enerjini yükselt

Ortamı hazırladık evet ama hüküm süren bir korku terörü esmekte… Sıra geldi bedeni şifalandırmaya.

Bu dönem bedenini toksinlerden uzak tutman gereken bir zaman. O zaman paketlenmiş gıdalardan uzak kalarak, belki biraz daha az et tüketerek, çiğ sebze ve meyvelerle vücudumuzu beslemeliyiz. Bedenin ve vücudunun en büyük organı seni sarıp korumak için var. Cildimize sürdüklerimizi de kullandığımız ürünleri de detokslayıp bir güzel ayıklayalım; ve doğala yönelelim ki toksinsiz bir bedenimiz olsun.

Günümüzü evde geçiriyoruz diye tv karşısında zaplamak çözüm değil. Günlük rutinine yoga, nefes çalışmaları ve meditasyonu EKLE! Çünkü hepimiz biriz ve birbirimize bağlıyız. Bu çalışmalarla çakralarını dengeye sokabileceğini ve enerjini yükseltip yayabileceğini bilmelisin. 

Şu anda birçok yoga okulu online günlük dersler yapıyor; bunlardan faydalanabilirsin.

Ve tabii yaşlılar, evinde kalan ve kalması en gerekli olanlar… onları arayıp, hâl hatır ve ihtiyaçlarını sormak; uzaktan da olsa onlara ilaç gibi gelecektir.

Biraz Düşün

Evet zor günler atlatıyoruz. Ama elimizdekilerin değerini bilelim ve bardağın dolu tarafını görelim. Aynı evde vakit geçirdiklerinizle aslında ne kadar vakit geçirememiş olduğumuzu görüp, bu anların tadını çıkartalım. Ve bilelim ki zamanla kirlettiğimiz güzelim doğa bizi sarıp sarmalamak için şifalanıyor. 

Herkesin, her maddenin bir enerjiden oluştuğunu bilmek için kuantum fizikçi olmamıza gerek yok. Bilelim ki bu enerjiyi doğru yönetmek elimizde.