Yaz Ayına Hazır Mıyız?

Yaz Ayına Hazır Mıyız?

Havalar ısındı, umutlar çoğaldı; ve hepimiz evlerimizden çıkıp deniz kenarlarına, güzel tatil yerlerine gitmeyi hak ettik. Güneş, deniz, kum, sıcak sahiller bizi bekliyor evet ama bu işin keyfine dalıp da cildimizi ihmal etmeyelim…

UV Işınlarına Dikkat!

UV ışınları cildin alt katmanlarına dek nüfuz edebildiklerinden, kolajenin azalmasına ve cilt üzerinde hücre hasarına sebep olabilir. Güneş ışınları, melanin pigmenti birikimine yol açarak çil oluşumuna ve cilt lekelenmelerine de sebep olabilir.

Isınan havalarla birlikte cildimize daha fazla özen göstermeliyiz. Tabii ki mineral güneş koruyucularla güneşin zararlı ışınlarından korunabiliriz ancak 30 spf bir ürün kullansanız dahi… ki daha fazlasının zaten uzmanlarca gereksiz olduğu kanısı var; kreminizi her 2-3 saatte bir tekrardan yenilemeniz gerektiğini unutmayın.

Yazın kuruyan cildinizi de mutlaka nemlendirmeniz gerekli. Gün içerisinde cildinize sıkabileceğiniz ELIXIR ler bu iş için harika.

Duş sonrasında vücut nemlendirmeniz için BOSPHORUS ve yine günlük olarak yüzünüz için Marble krem ve Hack the Time ile göz çevresini kullanarak; güneşin ciltte bıraktığı hasarlara karşı cildinizi koruyabilirsiniz.

Cildinize ve ruhunuza iyi gelecek şeyler yaparak; yazı taze, ışıltılı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle.